Aigua de bedoll ecològica

treevitalisetm

Deliciós refresc endolcit per la natura i filtrat per l’arbre, l’aigua de bedoll ha estat consumida durant segles als països nòrdics i a l’Europa de l’Est, però ha estat la gran desconeguda fins ara.

Ha deixat de ser el millor secret guardat per la natura. TreeVitalise és una marca d’aigua de bedoll única i nova del Massís dels Carpats, on els boscos frondosos donen a TreeVitalise el seu sabor especial.

recoleccionabedul

S’ha usat la saviesa ancestral de la gent de la zona i un procés d’infusió tradicional i simple per tal de crear una gamma d’aigües de bedoll ecològiques, sense diluir i sense endolcir que solament contenen 10kcal per ampolla, igual que la mateixa saba original.

A TreeVitalise no s’utilitzen saboritzants artificials. Al contrari, la saba s’infusiona amb pell de llimona i fulles de menta ecològiques, les quals donen una varietat magnífica de sabors naturals refrescants mantenint el paladar delicat, sedós i  refrescant de l’aigua de bedoll a través de tota la gamma.

limonmenta

Famosa per esser una beguda bona per a tu i que és rica en manganès i nutrients únics que estimulen els sistemes de purificació i neteja de l’organisme, l’aigua ‘viva’ desperta a l’arbre del seu somni hivernal i l’activa de cara a la nova vida. Solament s’agafa una petita part durant dues o tres setmanes al març, i es deixa més que suficient aigua revitalitzant per tal que el mateix arbre torni a la vida.

Així el bedoll, totalment intacte, es mantè feliç i saludable, mentre et portem un dels refrescs fets per la pròpia natura per tal que el puguis gaudir.

abedulbolsa

Gaudeix del poder hidratant d’aquesta ‘vella’ nova beguda, agradablement fresca, com una part de la teva dieta saludable o com una alternativa agradable i més saludable que altres begudes edulcorades. Als nens tambè els encantarà TreeVitalise!

Producte sostenible de la recol·lecció silvestre.

Un cop obert s’ha de guardar al frigorífic i consumir en un màxim de tres dies.

Pots comprar l’aigua de bedoll en tres sabors: sabor natural, sabor llimona i sabor menta.

botellas


Leave a Reply