PUNTS d’energia

Protecció poderosa contra la radiació electromagnètica

Els PUNTS d’energia són una gamma innovadora d’aparells discrets molt fàcils d’utilitzar dissenyats per a modificar els efectes dels camps electromagnètics (CEMs) – com els emesos pels telèfons mòbils – per a que aquests camps no estressin el nostre cos. Així et permeten viure i gaudir de la tecnologia d’una forma segura.

Nosaltres vivim en un medi on s’estima que hi han 10 bilions de vegades més radiacions de radiofreqüències que als anys 60. Aquesta radiació és invisible però això no vol dir que sigui inofensiva. Més del 80% dels estudis que s’han dut a terme amb diners públics han conclòs que tenen efectes sobre la salut.

electrostres

Cada cèl.lula del nostre cos actua com una antena, un receptor i transmissor de radiació electromagnètica extremadament sensible; el nostre cos capta i reacciona a aquest camp al qual està exposat. Els efectes varien però el fet és que els nostres cossos no han tingut temps per a adaptar-se a l’ambient electromagnètic artificial en el qual vivim ara.

 

Armonitza els CEMs

Si et preocupen els nivells d’exposició a CEMs, llavors els PUNTS d’energia et proporcionaran una forma simple i senzilla de reduir la teva exposició. Són armonitzadors la qual cosa vol dir que funcionen retornant les emissions dels aparells.

enpuntsensepunt

Com funcionen els PUNTs d’energia?

  • El PUNT mateix és un imant de baixa potència que actua com a dispositiu d’emmagatzematge. Els imants s’utilitzen freqüentment per a emmagatzemar informació, com per exemple una cinta de video, cinta de casset i la banda magnètica d’una tarjeta bancària, tots ells actuen com a dispositius d’emmagatzematge.
  • Els PUNTS d’energia són activats amb una tecnologia exclusiva. Aquesta activació és similar a la medicina homeopàtica o a altres remeis vibracionals, on una signatura energètica s’emmagatzema en una substància sòlida.
  • Cada PUNT d’energia està programat amb signatures que contenen informació bioenergètica natural d’acord amb la seva finalitat.
  • La potent ressonància continguda pels PUNTS d’energia actua com un diapasó en els camps electromagnètics que es troben pròxims a aquest.
  • Resintonitza els CEMs a un armònic natural per un procés que es coneix com a ‘principi de sincronització’.
  • Els sensors elèctrics del cos humà reconeixen les emissions resintonitzades com si estiguessin en armonia amb el seu estat natural saludable. El cos ja no necessita reaccionar defensivament contra les emissions del dispositiu ‘armonitzat’ i l’electroestrès es redueix.

PUNT intel.ligent 

Dispositiu de seguretat per a la tecnologia sense fils

biopunt
El PUNT intel·ligent és un disc magnètic autoadhesiu ultra fi de 21 mm. Està programat per a armonitzar o resintonitzar la radiació electromagnètica dels equipaments electrònics sense fils que s’utilitzen regularment.
El nostre medi està viu amb ‘interferències energètiques’ provinents dels telèfons, portàtils, Wi-Fi, etc. Això pot fer disminuir la nostra energia i causar incomoditats com mals de cap i insomni. Protegeix i preserva la teva energia amb el PUNT intel.ligent.

 

Utilitza un PUNT intel.ligent en qualsevol aparell:
mobil
-mòbil o telèfon sense fils
-portàtil o ordinador
-tauleta tàctil
-encaminador (router)
-consoles
-monitors de vigilància per a nadons
-al teu cotxe
-unitat TV/DVD
-assecador de cabells

 

Com utilitzar el PUNT intel.ligent

 

– Retireu el paper posterior i enganxeu-lo al vostre dispositiu.
– Per a mòbils o telèfons sense fils, el PUNT intel.ligent es pot enganxar al mateix telèfon, funda o al compartiment de la bateria si hi podeu accedir.
– Enganxeu-ne un en qualsevol aparell en què sentiu molèsties quan l’utilitzeu o sentiu que contribueix a qualsevol experiència amb símptomes d’electroestrès.
– El PUNT intel.ligent no ha d’anar en una posició específica al vostre aparell pero idealment en posaries un a cada dispositiu. Si teniu un ordinador amb un teclat i monitor sense fils només en necessiteu un de PUNT intel.ligent.
– El PUNT intel.ligent armonitza efectivament fins a 1 metre. Per tant, si n’enganxeu un al vostre mòbil i el poseu al vostre costat quan utilitzeu un portàtil, el PUNT intel.ligent del mòbil també armonitzarà el vostre portàtil.

bioPUNT

Reforça el teu camp energètic

biodot
 El bioPUNT és el PUNT personal. El PUNT per portar damunt les 24 hores del dia. És un disc autoadhesiu ultra fi de 17 mm. El bioPUNT actua armonitzant el camp energètic del teu cos, la qual cosa és essencial donat l’ambient contaminat amb ‘electro-smog’ en què vivim. Està programat amb una potent i ressonant ‘signatura energètica’ que és una vibració naturalment pura la qual resintonitza i transforma la teva energia. És com recarregar la teva bateria, restaurant i reequilibrant la teva energia.
Un camp d’energia saludable et proporciona:
– més energia
– major concentració
– un son més profund
– menys mal de caps
– menys estrés
– una sensació de calma
puntinteligent
Com s’utiliza el bioPUNT
– El millor és portar-lo damunt tot el dia – dia i nit.
– Simplement retireu el paper posterior i enganxeu-lo a qualsevol superfície neta, eixuta i que no sigui porosa utilitzant la cara super adhesiva.
– Enganxa’l a la teva peça de joieria preferida o a la part posterior del rellotge, o fica’l a la cartera.
– No és necessari que toqui la pell.
– El poden utilitzar adults (inclòs dones embarassades), nens, nadons, animals i fins i tot plantes.
– L’aigua no afecta a la programació energètica, per tant pots portar el bioPUNT a la dutxa, bany o piscina.
– Armonitza fins a 1 metre, per tant si el col.loques a la tauleta de nit és efectiu mentre dorms.

 

Si no estàs segur per on començar, nosaltres et recomanem que comencis amb el paquet del bioPUNT amb oferta especial. El paquet inclou un bioPUNT, per a portar damunt, i un PUNT intel.ligent gratuït per a l’aparell que utilitzis més sovint. El paquet del bioPUNT s’ofereix en 3 opcions molt convenients per portar damunt com són la bioPULSERA, el bioPENJOLL o el bioCLAUER.
 
bioPULSERA + PUNT intel·ligent gratis per al teu mòbil: PVP: 40.90 €:

Medidas y colores:bioPENJOLL + PUNT intel·ligent gratis per al teu mòbil: PVP: 40.90 €:

Colores:bioCLAUER + PUNT intel·ligent gratis per al teu mòbil: PVP: 40.90 €:

Colores: 

PUNT intel·ligent 1 unitat. Per a mòbils, ordinadors, tauletes, routers de wifi, monitors per a nadons, comptadors intel·ligents. PVP: 29.85 €:
PUNT intel·ligent 2 unitats d’oferta. Per a mòbils, ordinadors, tauletes, routers de wifi, monitors per a nadons, comptadors intel·ligents. PVP: 40.90 €.

Si teniu necessitats més específiques (espais de la llar, aigua, nadons, mascotes, etc), si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem.