line decor
Dietetica Maite
 
 
 
 
Versión en español english version  
 
  HOME  ::  
line decor
CATEGORIES:
Productos Bio
Productes BIO
Productes sense gluten
Alimentació Infantil
Alimentació Integral
Alimentació per a vegans
Melmelades
Begudes Vegetals
Sucs
Aperitius
Suplementació tranquilitzant
Control de pes
Suplements Digestius
Suplements per al refredat
Suplements per les articulacions
Suplements per la circulació
Suplementació per a homes
Suplementació per a dones
Suplements per a nens
Vitamines
Antioxidants
Cosmètica
Silici Orgànic
Llibres
Regals
Altres Suplements
Varios

Qui som?

Compres online

Serveis

Especial.Maite

Mapa web

Enllaços

 

 

 

Ofertas
Curiosidades
Transporte
Blog
Contactar
TROBA EL TEU PRODUCTE RÀPIDAMENT
 

 

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES

 
 

AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de MARIA TERESA ESCURRIOLA FELIP amb NIF nº 52603518B i domicili al C/ TEODORO GONZALEZ, 15 43500 Tortosa ( TARRAGONA ).

Per a qualsevol consulta o proposta, ens pot contactar al e-mail: pedidos@dieteticamaite.es

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a España, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que usin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i aceptació íntegra, expressa i sense reserves de les següents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el momento de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que usa el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es somet expressament a les condicions generals d'ús d'aquest. Si l'usuari no estés d'acord amb les presents condicions d'ús, s'haurà d'abstenir d'usar aquest portal i operar a través d'ell.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reducir serveis, i inclús suprimir-la de la Red, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

A. PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, textes, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de terceres parts a les quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per tal de poder-los modificar, reproduir, explotar, distribuir o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L'enviament de dades personals implica l'aceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web d'acord amb la bona fe i les normes d'ordre públic a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc Web es realitza baix la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenit en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que contenguin altres pàgines web a les que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem exents de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que puguessin derivar per l'ús d'aquestes pàgines web, aliènes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de MARIA TERESA ESCURRIOLA FELIP i, en conseqüència, assumim el compromís de garantit la privacitat de l'Usuari en tot moment i de no recabar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recabem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recabem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps les conserbem.
 •  A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: veure dades de l'encapçalament. 

       2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ  dels tractaments de les dades enviats a través de:

 • Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà per tal que pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituts d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús a través de mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casilla d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i al marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservació: Un cop resolta la seva sol·licitut per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 • Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Contestar les seves sol·licituts d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per tal de participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-mos informació a través de la direcció de correu electrònic o enviar-mos les seves dades i CV per tal de poder participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el caso de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-mos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contratar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per tal de poder gestionar les seves sol·licituts, donar-lo d'alta com a usuari y/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades. 

 1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, a no ser que hi hagi obligació legal.

 1. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi otorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

De la mateixa forma, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o a la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual van ésser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
 • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva direcció postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALES

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per tal de garantir la seguretat de les dades personals suministrats de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que per tal que poguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per tal d'adaptarla als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exisgeix la seva lectura, cada cop que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

D. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, usant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics usats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna forma puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui continua i ininterrumpuda.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L' USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.

L'USUARI reconeix que ha entés tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per l'exclusió de l'error a les mateixes, y per lo tant, les accepta íntegra i expressament.