line decor
Dietetica Maite
 
 
 
 
  HOME  ::  
line decor
CATEGORIES:
Productos Bio
Productes BIO
Productes sense gluten
Alimentació Infantil
Alimentació Integral
Alimentació per a vegans
Melmelades
Begudes Vegetals
Sucs
Aperitius
Suplementació tranquilitzant
Control de pes
Suplements Digestius
Suplements per al refredat
Suplements per les articulacions
Suplements per la circulació
Suplementació per a homes
Suplementació per a dones
Suplements per a nens
Vitamines
Antioxidants
Cosmètica
Silici Orgànic
Llibres
Regals
Altres Suplements
Varios

Qui som?

Compres online

Serveis

Especial.Maite

Mapa web

Enllaços

Privacitat dades

 

Condicions Venda

 

 

 

Ofertas
Curiosidades
Transporte
Blog
Contactar
TROBA EL TEU PRODUCTE RÀPIDAMENT
 
 
 

 

POLÍTICA D’ÚS (Avís legal)

 

977510837

Dietètica Maite online és una empresa que fa les seves  vendes en aquest lloc web i està regentada per la Sra. Maria Teresa Escurriola Felip. Físicament estem ubicats al C/ Teodor González, 15 de Tortosa i a les parades 16 i 17 del Mercat Municipal de Tortosa.

 

CONTINGUTS I INFORMACIÓ QUE ES DÓNA EN AQUEST WEBSITE.

Dietètica Maite es reserva el dret a modificar els productes, els preus dels productes, les condicions de venda, les ofertes i els serveis que s’ofereixen en aquesta web en qualsevol moment.

Fem tot el possible per tal d’oferir una informació veraç i de rigor en el nostre website. Si per qualsevol motiu vegéssim que hem comès algun error tipogràfic en la descripció d’algun producte o amb el seu preu, procedirem immediatament a la seva correcció. Si per qualsevol motiu algun client hagués inclòs en la seva comanda algun producte amb un error tipogràfic, procedirem a informar-li de l’error i tindrà l’oportunitat de rescindir la seva comanda sense cap cost per la seva part.

 

PAGAMENT DEL TRANSPORT (MOLT IMPORTANT):

Cada pàgina web disposa d'un menú on hi ha una opció que posa "Transport". Un cop s'hagi acabat de confeccionar la comanda és imprescindible que es cliqui en aquest enllaç. El qual ens portarà a un menú en concepte de suplement de transport que si és necessari s'haurà de pagar. En cas de dubte, un cop acabada de fer la comanda, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i ja us indicarem les opcions que hi ha.

 

FALTA D’ESTOC.

En el cas de falta d’estoc d’algun producte que s’hagi demanat en alguna comanda, Dietètica Maite es compromet a avisar al client del retard que sofrirà la seva comanda. Si el client no vol esperar a que li arribi el producte, pot rescindir la seva comanda i se li tornarà l’import que hagi pagat sense cap cost per la seva banda.

 

DEVOLUCIONS.

Dietètica Maite vol oferir als seus clients els millors productes del mercat amb el màxim de qualitat possible. Per això estem avalats d’importants firmes comercials a nivell estatal.
Quan rebi la seva comanda, pot procedir a la seva devolució per qualsevol dels següents motius:

  • Compromís de satisfacció. Si al rebre la seva comanda el client no queda satisfet, té un plaç de 14 dies naturals per tal d'exercir el dret de desistiment sense necessitat de justificació tal i com marca l'art. 71.1 de la nova llei Ecommerce (Llei 3/2014, de 27 de març) que modifica la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Aquest plaç per l'exercici del dret de desistiment es comptarà a partir del dia en què el consumidor adquireixi la possessió material dels béns sol·licitats. Per tal de complir el plaç de desistiment, n'hi haurà prou amb que la comunicació relativa a l'exercici per la seva part d'aquest dret sigui enviada abans de que finalitzi el plaç corresponent bé enviant-nos un correu electrònic o bé enviant una carta per correus a Dietètica Maite de C/ Teodor Gonzalez, 15 43500 de Tortosa. Aquesta comunicació haurà de ternir el format que inclou aquest link. En cas de desistimint per la seva part, li tornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses d'entrega (amb l'exccepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per la seva part d'una modalitat d'entrega diferent a la modalitat menys costosa d'entrega ordinària de les que oferim) sense cap demora indegida i, en tot cas, a més tardar 14 dies naturals a partir de la data en la que se'ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament usant el mateix mitjà de pagament usat per vostè per la transacció inicial, a no ser que vostè hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incurrirà en cap despesa com a consecuència del reemborsament. Dietètica Maite revisarà el producte que es torni i si està en perfectes condicions procedirà al reintegrament de l’import al client inclosos els ports pagats. No obstant vostè haurà d'assumir el cost directe de la devolució dels béns.
  • Producte defectuós. Si en la comanda que rep el client hi ha un producte defectuós, Dietètica Maite es compromet a reemplaçar-lo pel mateix article en perfectes condicions.sense cost addicional per al client. En aquest cas, el client haurà d’enviar el producte defectuós a la direcció de Dietètica Maite pels seus mitjans: C/ Teodor González, 15 43500 Tortosa (Tarragona).El client només haurà de pagar un cop les despeses de transport.
  • Error en l’enviament de productes. Si el client no hagués sol·licitat algun producte que li arribi en la comanda que hagi fet, es procedirà a la devolució del producte, si el client no hi està d’acord,  sense cap cost de transport per al client.

 

IMPORTANT. Condicions que s’han de complir per tal de beneficiar-se dels drets de devolució.

Dietètica Maite es compromet a realitzar canvis o devolucions quan:

  • Es doni comunicació prèvia al nostre Servei d’Atenció al Client al telèfon 977510837 en l’horari següent: 9.30 h. a 13.00 h. i de 17.00 a 20.00 h. de dilluns a divendres o bé enviant un mail al nostre correu electrònic.
  • Els productes conservin intacte el precint d’origen. No s’admeten devolucions de productes sense el seu precint original.
  • El producte a tornar estigui correctament embalat per la seva devolució i hi siguin inclosos tots els accessoris que se li van enviar amb la comanda per tal de procedir a la seva devolució.

RESOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA (Online Dispute Resolution):

D'acord amb l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d'accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre l'usuari i el PRESTADOR, sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció de un tercer, anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua d'intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb les dues parts per aconseguir un acord, podent finalment suggerir i / o imposar una solució al conflicte.

Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Teresa Escurriola Felip amb el NIF: 52.603.518B, com a propietària de Dietètica Maite, assegura que tots els preus estan actualitzats i que porten el seu iva corresponent.

Dietètica Maite. C/ Teodoro González, 15 43500 Tortosa (Tarragona). Telf.: 977510837